Home » Milenial

Tag: Milenial

Post
Politik lan Milenial

Politik lan Milenial

Ana ngendi bae papan ing bebrayan iki mesthi ora bisa uwal saka bab kang sinebut tujuan utawa kapentingan. Warsa 2019 bakal ana pahargyan gedhe kanggo milih pangarsane, lan para milenial uga kalebu ing antarane kapentingan kuwi. Maneka strategi digawe dening calon pangarsa kanggo ngrebut suara 60.345.070 utawa 40% miturut Komisi Pemilihan Umum (KPU). Rebut strategi...